Webshop laten maken

Wij zijn Leenweb, een E-Commerce Agency uit Hoevelaken. Wij ontwikkelen websites & webshops en helpen klanten met het verhogen van de online omzet / vindbaarheid d.m.v. SEO, Social, E-mail marketing (automation).

E-Commerce webshop laten maken

Tegenwoordig doet ruim 80% van de consumenten jaarlijks meerdere aankopen online. Een goed vindbare webshop met jouw producten en diensten is dus onmisbaar.

E-commerce webshop laten maken? Leenweb is jouw specialist met jarenlange ervaring. In de digitale winkelstraat zijn wij de partij voor het laten bouwen van jouw professionele en conversie-gerichte webshop. Of je nu retailer of distributeur bent, je actief bent in B2B of B2C, bij Leenweb zijn jouw e-commerce doelstellingen en toekomstplannen onze uitdaging.

Webshop laten maken bij Leenweb

E-commerce webshop: gebruiksvriendelijk en uitstekend vindbaar

Wij werken met het e-commerce-systeem Woocommerce van WordPress. Een webshop van Leenweb betekent dus kwaliteit én maatwerk. Je krijgt alle snelheid en wendbaarheid van WordPress en de volledige vrijheid van maatwerk. Wij bouwen namelijk geen standaard webshops. Ieder bedrijf is uniek en heeft andere doelstellingen. Wij stemmen jouw nieuwe webshop daar helemaal op af.

Natuurlijk wil je een webshop die goed vindbaar is in Google. Wij zorgen ervoor dat de basis van de webshop zoekmachinevriendelijk wordt gebouwd en ingericht, zodat Google de webshop goed kan vinden. De webshop wordt verder voorzien van koppelingen met onder andere je website en gewenste betalingsmethoden.

Met onze jarenlange ervaring binnen als full-service online marketing partner weten wij exact wat wel en niet werkt online en zorgen daarom voor een webshop die doet wat jij wilt dat hij doet: bezoekers die een aankoop doen. 

E-commerce webshop laten maken?
Vraag een gratis offerte aan!

E-commerce webshop laten maken? Leenweb maakt jouw webshop op maat, volledig afgestemd op de behoefte van jouw doelgroep en de uitstraling die je als bedrijf wilt laten zien. Wij maken in Hoevelaken webshops voor bedrijven in de rest van Nederland & België.

Dankzij ons kennis en expertise, korte lijnen én goed contact hebben we ervoor gezorgd dat al vele projecten het gewenste resultaat behaald hebben.

Bespaar jezelf frustratie, kostbare fouten en nog belangrijker… tijd! Wij nemen je technische werk uit handen met een professionele webshop en zorgen ervoor dat jouw producten 24/7 bereikbaar zijn voor klanten, ook als je zelf al lang klaar bent met jouw werkdag . Vraag een vrijblijvende offerte op via het contactformulier. Voor het maken van een afspraak kun je bellen naar 06-23197602 of een e-mail sturen naar martijn@leenweb.nl.

 

[contact-form-7 id=”1161″]

Meer weten?
Bel Martijn

06 23 19 76 02 Ga naar contactformulier